Нашата история

arrow-long-down

29.04.2009

Първото заведение за бързо хранене „БРЪНЧ“ отваря врати в София с адрес бул.Дондуков №50.

29.05.2014

Второто заведение за бързо хранене „БРЪНЧ“ отваря врати в София, кв.Орландовци, ул.Кестен № 29.

10.04.2019

Заведението на ул.Кестен № 29 започва да предлага и балансирано месечно меню, спазвайки изискванията на високомазнинното нисковъглехидратно хранене (ВМ-НВХ).

Една история…

за доверието

Открихме нашето първо заведение преди повече от 10 години. Вложихме много страст, старание и любов. Радвам се, че изградихме доверие у нашите клиенти, а техният интерес към “Брънч” беше причина и възможност да отворим и втория си обект 5 години по-късно – на ул. ул.Кестен № 29.

На 01.01.2014 година поехме управлението на заведение с вътрешна консумация за служителите на Алианц България на ул. Милко Бичев №2, а две години по-късно и заведението с вътрешна консумация за служителите на УМБАЛ Света Екатерина бул. Пенчо Славейков № 52.

Уверени сме, че продаваме нещо повече от вкусни ястия. Уверени сме, че можем да бъдем част от Вашия пълноценен и здравословен живот. Ето защо поехме и в нова посока. Нашето заведение на ул.Кестен № 29 вече предлага и балансирано месечно меню за хората, които се интересуват от кетогенното хранене.

И знаем, че това няма да е краят на историята, защото всеки ден пишем новите ѝ страници. Пишем ги, благодарение на Вашето доверие, чието оправдаване е основната ни мисия!


Попитали един мъдрец колко видове приятели има. „Четири”, бил неговият отговор. „Има приятели като храна – всеки ден ги търсиш. Има приятели като лекарство – търсиш ги само, когато са ти нужни. Има приятели като болест – те винаги търсят теб. Има приятели като въздуха – понякога не ги усещаш, но са винаги с теб!”